«Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» -Αυτό είναι το ρεκόρ που ετοιμάζεται να σπάσει η ελληνική σειρά.

Κλείνοντας μια ακόμη, την έκτη τηλεοπτική σεζόν, η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης και… καταγράφει ένα ακόμη ιστορικό, τηλεοπτικό ρεκόρ.

Τα επεισόδια της σειράς ξεπερνούν ήδη τα 434, πράγμα που σημαίνει πως αποτελεί χωρίς αμφιβολία την κωμική σειρά με τα περισσότερα επεισόδια στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκινώντας μάλιστα η 7η σεζόν, θα αποτελέσει και την μακροβιότερη κωμωδία στην Ελλάδα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του σίριαλ του MEGA, «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» αφηγείται τις ιστορίες των ίδιων προσώπων και δεν αποτελεί συρραφή αυτοτελών ιστοριών, όπως οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», τότε η κωμωδία του ALPHA διαθέτει ήδη μια μεγάλη πρωτιά.

Αναζητώντας περισσότερα για την σειρά του ALPHA, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Βούλα και ο Μηνάς, οι χαρακτήρες δηλαδή που υποδύονται ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου είναι το ζευγάρι μυθοπλασίας με την μακροβιότερη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς οι δυο τους εμφανίζονται στο «Μην Αρχίζει τη Μουρμούρα» από το πρώτο επεισόδιο, τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, καθώς οδεύουμε για την έβδομη σεζόν.

Ακολουθεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ως μονάδα, έπειτα από την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στα τέλη της περασμένης σεζόν του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η σεναριακή ανανέωση με την είσοδο της Κλέλιας Ρένεση στον έκτο κύκλο φαίνεται πως έδωσε ώθηση στην τηλεθέαση της σειράς, απέναντι σε ένα πολύ απαιτητικό τηλεοπτικό τοπίο.

Απάντηση