ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συνέντευξη στον AVENA 97,7 με Γιώτα Καμπέρη, Μαριάννα Κορτσινίδου, Κική Αμαραντίδου για το 5ο φεστιβάλ κινηματογράφου Αλεξάνδειας.

 

Στο ράδιο  AVENA 97,7 και στην εκπομπή “Άνω Κατω” με τη Δέσποινα Καρέκλα ήταν καλεσμένες το βραδύ της Τρίτης 18/6 η Γιωτα Καμπέρη, η Μαριάννα Κορτσινίδου και η Κική Αμαραντίδου, μέλη της Λέσχης Κινηματοδράσης και Πολιτισμού  Αλεξάνδρειας και μίλησαν για το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας,  που θα πραγματοποιηθεί  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας από την Πέμπτη 20 έως την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, καθώς θα προβληθούν 39 ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο , εκ των οποίων οι 8 είναι ελληνικές παραγωγές.

Εκτός από τις ταινίες που θα προβληθούν, κατά τη διάρκεια των ημερών της εκδήλωσης  θα πραγματοποιηθεί  η έκθεση φωτογραφίας, η συναυλία της Stringless και θα συμμετέχει η ομάδα κρουστών από την Έδεσσα, η χορωδία του Δήμου, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας που θα παρουσιάσουν ένα θεατρικό έργο, ένας γνωστός DJ από την Αλεξάνδρεια, ο οποίος  θα παίξει μουσική και στο τέλος θα ακολουθήσει η βράβευση κάποιων ταινιών.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση