ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Γεωργικά Μηχανήματα FOTOPOULOSAGRO-Η Αγροτική τεχνολογία στα χέρια του σύγχρονου Έλληνα αγρότη!

Η Fotopoulos Agro είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας αγροτικού –  γεωργικού μηχανολογικού εξοπλισμού.  Ιδρυτής αυτής ο κ. Φωτόπουλος Σαράντης, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γεωργία, γεννημένος στην Καβάσιλα Ημαθίας δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή καινοτόμων γεωργικών μηχανημάτων. Η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακατέχουν,  καθιέρωσαν  τα αγροτικά αυτά μηχανήματα  στον γεωργικό κλάδο της περιοχής και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επόμενη γενιά, αναλαμβάνοντας τα ηνία, πρόσθεσε την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό στη  κατασκευή αυτών των μηχανημάτων που κατέχουν σήμερα ηγετική θέση στον αγροτικό τομέα.

Πρωτοπόροι και ανελλιπώς τεχνολογικά προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγροτικού τομέα η fotopoulosagro.gr προσφέρει αποδοτικές, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις.

-Εστίαση στον πελάτη
-Επιμονή στην ποιότητα
-Έμφαση στην ευελιξία
-Ποιοτική υποστήριξη

Η στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η fotopoulosagro.gr έχει αναδειχθεί σε ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία της επιτυχίας της. Η εταιρεία, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Ελλάδας και ενισχύει συνεχώς στην παρουσία της στα Βαλκάνια και την Κύπρο με τις εξαγωγές τις να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Καταστροφείς
Ρυμούλκες Μεταφοράς
Νεφελοψεκαστήρες
Ψεκαστικά αναρτώμενα
Κλαδευτικά
Υδραυλικές σκάλες συγκομιδής
Τρέιλορ μεταφοράς
Ρίπερ
Καλλιεργητές
Νύχια

Η fotopoulosagro.gr κατασκευάζει με εμπειρία και τεχνογνωσία προϊόντα στιβαρής κατασκευής και άριστης απόδοσης σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας πατώντας ΕΔΩ η γνωρίστε την fotopoulosagro.gr μέσω του youtube πατώντας ΕΔΩ

Καβάσιλα Βέροιας 591 32, Βέροια
2331038271
2331038270
6972249215
info@fotopoulosagro.gr
https://fotopoulosagro.gr

Απάντηση