ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την συμμετοχή LOGISTICA 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής της, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση FRUIT  LOGISTICA 2018  που θα πραγματοποιηθεί  στο Βερολίνο από τις 07 έως 09 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin μισθώνοντας, διαμορφώνοντας και εξοπλίζοντας εκθεσιακό χώρο 40τ.μ σε HALL της έκθεσης καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες προβολής της.

Η Δ.Ε. FRUIT LOGISTICA αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.

Η παραλαβή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων με το συνημμένο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος-φόρμα συμμετοχής θα γίνεται στα e-mails:dao@pkm.gov.gr & g.karali@pkm.gov.gr ή και στο fax 2313330044. Oι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αποστείλουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής των επιχειρήσεων στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330429 κα Ευγενίου και 2313330428 κος Γ.Φανέλης.

 

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

 

Απάντηση