ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: δημοσιογράφος Μαντζιούκης “Δεν αποκλείονται αποχωρήσεις ή μεταγραφές στον Αριστοτέλη Σκύδρας”(vid)

VOLLEY LIFE: δημοσιογράφος Μαντζιούκης “Δεν αποκλείονται αποχωρήσεις ή μεταγραφές στον Αριστοτέλη Σκύδρας”(vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ήταν ο δημοσιογράφος που περιγράφει τους εντός έδρας αγώνες του Πήγασου Πολίχνης και του Αριστοτέλη Σκύδρας Γιώργος Μαντζιούκης.
Σχολιάζοντας τον αγώνα που ο Αριστοτέλης Σκύδρας ηττήθηκε από την Κηφισιά είπε, ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Αριστοτέλη διότι έπαιζε χωρίς τον Σαντοβάλ και τον Συναδινό και δεν είχε άλλες επιλογές καθώς ο Σερβος πασαδόρος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής πράγμα που έφερε και αυτό το αποτέλεσμα. Η Κηφισιά ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς γι’ αυτό έφυγε και με το τρίποντο. Για την ομάδα της Σκύδρας δεν αποκλείει να ανακοινωθούν μεταγραφές ή αποχωρήσεις. Ο Αριστοτέλης έχει μπροστά του παιχνίδια με τον Άθλο Ορεστιάδας και τον ΟΦΗ που αν δεν μπορέσει να πάρει βαθμούς δύσκολα να έχει μέλλον στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τον Πήγασο Πολίχνης και την ήττα από τον ΠΑΟΚ είπε, ότι ο Πήγασος επηρεάστηκε πολύ από το τραυματισμό του βασικού του λίμπερο Αντώνη Μπουράκη.
Τέλος,  εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την καλύτερη επτάδα και τον καλύτερο προπονητή του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague.

 

 

Απάντηση