ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Χουσίδης προπονητής Άθλου Ορεστιάδας “Πρώτα το καλό της ομάδας-Κομβικό το ματς με τη Σκύδρα” (vid)

VOLLEY LIFE: Χουσίδης προπονητής Άθλου Ορεστιάδας “Πρώτα το καλό της ομάδας-Κομβικό το ματς με τη Σκύδρα” (vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ήταν ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης.
Η ομάδα πρόσφατα έλυσε την συνεργασία με τον προπονητή Ηλία Κρεούζη και ανέλαβε ο προπονητής Θοδωρής Χουσίδης,  ο οποίος όπως δήλωσε είναι εκεί οπότε του ζητηθεί πάνω από όλα για το καλό της ομάδας. Ευχαρίστησε ακόμη, τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τσολακίδη για την πρόταση που του έκανε να αναλάβει ξανά προπονητής της ομάδας.
Όσον αφορά τον αγώνα που ο Άθλος Ορεστιάδας φιλοξένησε τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ και ηττήθηκε με 3-0 σετ είπε, ότι η ομάδα της Σύρου είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικές μονάδες που εξαιτίας της εμπειρίας και της ψυχραιμίας των παικτών της κατάφερε να καλύψει τις διαφορές και να πάρει το παιχνίδι.
Το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής που ο Άθλος αναμετράται με τον Αριστοτέλη Σκύδρας το χαρακτήρισε κομβικό. Στόχος τους είναι η νίκη έτσι ώστε να δοθεί στην ομάδα και μια ψυχολογική ώθηση, γι’ αυτό θα αντιμετωπίσουν το ματς με σοβαρότητα.
Επίσης, η ομάδα του θέλει να δουλεύει ώστε να κοιτάζει παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά και να αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του στα ίσια χωρίς να τα παρατάνε ή να υποτιμούν κάποιον αντίπαλο.
Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση 1 με 2 παικτών, ώστε να έχουν επιπλέον λύσεις για να πορευθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη συνέχεια.

Απάντηση