ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τηλέφωνο έπεσε από παράθυρο αεροπλάνου, δεν έσπασε και κατέγραψε την πτώση

Τηλέφωνο έπεσε από παράθυρο αεροπλάνου, δεν έσπασε και κατέγραψε την πτώση 

Απίστευτο κι όμως συνέβη, αφού το κινητό έπεσε από τέτοιο ύψος και δεν έσπασε!

Πόσοι (από τους μεγαλύτερους)  δεν αναφέρουμε συχνά πυκνά για το πόσο «γερά» κινητά ήταν οι παλιότερες συσκευές, όπως π.χ. τα 3210, που ό,τι και αν γινόταν δεν πάθαιναν τίποτα.

Είτε έπεφταν από ψηλά, είτε έπεφτε νερό, ό,τι και αν συνέβαινε εκείνα λειτουργούσαν κανονικά.

Πλέον με την τεχνολογία να εξελίσσεται συνεχώς, οι νέες συσκευές είναι πιο εύθραυστες. Ή μήπως όχι τελικά;

Ένα κινητό έπεσε από παράθυρο αεροπλάνου στην Βραζιλία και δεν έσπασε! Μάλιστα βρέθηκε μετά με GPS, είχε μόνο μερικές γρατζουνιές και είχε καταγράψει και την πτώση.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 της Βραζιλίας, ο σκηνοθέτης Ernesto Galiotto είχε πετάξει πάνω από μια παραλία στο Cabo Frio, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για ένα από τα έργα του.

Χρησιμοποιούσε το iPhone 6s του για να τραβήξει φωτογραφίες από ένα μικρό παράθυρο δίπλα στο κάθισμά του, κρατώντας το προσεκτικά και με τα δύο του χέρια.

Ωστόσο, όταν το έπιασε με το ένα χέρι για να δείξει κάτι στον πιλότο, οι ισχυροί άνεμοι χτύπησαν το τηλέφωνο και το έριξαν στον αέρα.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο YouTube, με λεζάντα που εξηγούσε: «Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης πάνω από την Praia do Peró, στο Cabo Frio / RJ, το κινητό τηλέφωνο του περιβαλλοντολόγου Ernesto Galiotto έπεσε από το παράθυρο και μαγνητοσκόπησε ολόκληρη την πτώση. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ήταν μέχρι την επόμενη μέρα, σχεδόν 12 ώρες μετά βρέθηκε χάρη στην υπηρεσία GPS».

 

Απάντηση