ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρακάρισμα…αξίας 3.400.000 ευρώ

Τρακάρισμα…αξίας 3.400.000 ευρώ

Πόσο πιθανό είναι να δείτε μία Bugatti Chiron και μία Porsche 911 Cabriolet να κινούνται μαζί; Μάλλον απίθανο. Να τρακάρουν μεταξύ τους; Μόνο σε ταινία, εκτός αν ταξιδεύετε στην Ελβετία. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν μία Bugatti Chiron, μία Porsche 911 Cabriolet και μία Mercedes C Class.

Στον πολύ γνωστό (για το τοπίο και την δυσκολία του) δρόμο «Gotthard Pass» στην Ελβετία έγινε ένα από τα πιο ακριβά σε ζημιές ατύχημα του 2020, με πρωταγωνίστριες μία Bugatti Chiron, μία Porsche 911 Cabriolet και μία Mercedes C-Class Statin Wagon. Στο ατύχημα τραυματίστηκε ένα άτομο που επέβαινε στην C-Class.


Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις της τροχαίας η Chiron και η 911 κινούνταν πίσω από μια Mercedes-Benz C-Class, την οποία καθυστερούσε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Ο οδηγός της Bugatti φαίνεται πως βγήκε στο αντίθετο ρεύμα να προσπεράσει και τα τρία αυτοκίνητα (Porsche, Mercedes Αυτοκινούμενο). Το ίδιο έκανε και ο οδηγός της 911 και η Bugatti χτύπησε με δύναμη πίσω από την Porsche, ρίχνοντάς την στην C-Class Wagon.


Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου και του «Rainier Johnson Supercars», μερικά από τα οχήματα χτύπησαν επίσης και στα πέτρινα κολονάκια στο πλάι του δρόμου, εμποδίζοντας τα να γλιστρήσουν στον γκρεμό.


Οι εικόνες δείχνουν ότι η Porsche 911 υπέστη τη μεγαλύτερη ζημιά, καθώς φαίνεται ότι χτύπησε και σε πέτρινο τοίχο ή κολωνάκι, αφού ένας από τους μπροστινούς τροχούς έχει φύγει από τη θέση του. Όσο για την Bugatti Chiron , η ζημιά που υπέστη φαίνεται να είναι περιορισμένη εμπρός με τον προφυλακτήρα από ανθρακονήματα και το καπό να έχουν σπάσει. Υπολογίζεται ότι οι ζημιές φτάνουν τα… 3.436.733 ευρώ

 

 

Απάντηση