ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη της Μυτιλήνης για σκύλο- φύλακα που… γαβγίζει

Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη της Μυτιλήνης για σκύλο- φύλακα που… γαβγίζει

Γείτονας ενός καταστήματος στο κέντρο της Μυτιλήνης ενοχλήθηκε από το γαύγισμα του σκύλου, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο στο αφεντικό του.

Μόνο ως αδιανόητο μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόστιμο που δέχθηκε ένας καταστηματάρχης στην Μυτιλήνη επειδή ο σκύλος που έχει ως φύλακα στον μαγαζί του, ενόχλησε έναν γείτονα.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​
Όπως κατήγγειλε στο LesvosPos, το τετράποδο το έχει μέσα στον χώρο του καταστήματος και η καταγγελία έγινε επειδή γαύγιζε τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα πλέον να καλείται να πληρώσει 500 ευρώ!

«Η γειτονιά αισθάνεται ασφάλεια»
Μιλώντας για το περιστατικό αυτό, είπε: «Ο σκύλος μου είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς», ενώ αναφορικά με το γαύγισμά του, δήλωσε: «ο σκύλος μου συνήθως δεν γαβγίζει καθώς είναι εκπαιδευμένος παρα μόνο αν δει περίεργες κινήσεις έξω από το κατάστημα η φυσικά αν τον πειράξουν».

Τέλος, αναφορικά με το… γράμμα του νόμου, τόνισε: «Ο νόμος ορίζει τις ώρες κοινής ησυχίας να φροντίζουμε να είναι ήσυχα τα ζώα μας. Όταν όμως ο σκύλος είναι φύλακας σίγουρα θα γαβγίσει την νύχτα και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ενόχλησε καθόλου την γειτονιά που νιώθει ασφαλής από τον σκύλο-φύλακα με εξαίρεση βέβαια έναν μη φιλόζωο»

Απάντηση