ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός των συμπαικτών 16χρονου Μεξικανού που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς

Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός των συμπαικτών 16χρονου Μεξικανού που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς

Σε ένα σπαρακτικό βίντεο οι φίλοι του αδικοχαμένου Αλεξάντερ Μαρτίνες μετέφεραν το φέρετρό του στο γήπεδο για να σκοράρει το τελευταίο του γκολ

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο οι συμπαίκτες του 16χρονου Αλεξάντερ Μαρτίνες, αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους φίλο.

Ο αδικοχαμένος Αλεξάντερ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην πόλη Οαχάκα όταν και χτυπήθηκε στο κεφάλι από αστυνομική σφαίρα. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ ένας 15χρονος φίλος του τραυματίστηκε επίσης στην επίθεση. Η τοπική κυβέρνηση του Μεξικού χαρακτήρισε τη δολοφονία ως ένα λυπηρό λάθος και ένας από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς κλήθηκε ως κατηγορούμενος σε απολογία.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθκε η κηδεία του νεαρού στο χωριό Βιτσέντ Καμαλότε, με τους παιδικούς φίλους του να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία σε κλίμα οδύνης. Οι συμπαίκτες του ωστόσο δε λησμόνησαν το όνειρο του Μαρτίνες να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν από τους συγγενείς του να τους αφήσουν να περάσει από το αγαπημένο του γήπεδο για να βάλει το τελευταίο του γκολ.

Το φέρετρο τοποθετήθηκε κοντά στο τέρμα  και οι συμπαίκτες του έδωσαν την τελευταία ασίστ, με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας και τους συμπαίκτες του να πέφτουν όλοι πάνω στο φέρετρο σα να τον αγκαλιάζουν για το γκολ που σημείωσε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

 

 

blob:https://www.facebook.com/d0a1a742-a26e-4329-8079-55c1021d57cd

Απάντηση