ΔΙΕΘΝΗΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ν. Δένδιας: Αμέριστη αλληλεγγύη της Ελλάδας προς την Κροατία που δοκιμάζεται από τον σεισμό

Την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση της Ελλάδας προς τον λαό και την κυβέρνηση της Κροατίας που δοκιμάζονται από τον σεισμό, εξέφρασε στον Κροάτη ομόλογό του και προεδρεύοντα του συμβουλίου της ΕΕ, Γκόρνταν Γκέρλιτς Ράντμαν, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Κροατίας G. Radman εξέφρασα την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση της Ελλάδας προς τον λαό και την κυβέρνηση της Κροατίας που δοκιμάζονται από τον σεισμό, όπως και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, Νίκος Δένδιας.

«Οι σκέψεις μας είναι με το λαό και την κυβέρνηση της Κροατίας που δοκιμάζονται από το σεισμό. Εκφράζουμε αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς όλους τους πληγέντες και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαστε δίπλα στο φίλο κροατικό λαό» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο σεισμός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα βόρεια του Ζάγκρεμπ και όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ ένα 15χρονο αγόρι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση κι άλλος ένας ανήλικος σοβαρά τραυματισμένος.

Απάντηση