ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Χάρι; – Ανησυχία στο παλάτι

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Χάρι; – Ανησυχία στο παλάτι

Ανησυχία επικρατεί στο Μπάκιγχαμ για την υγεία του πρίγκιπα Χάρι, που φαίνεται πως ενδεχομένως να εκτέθηκε στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, στο οποίο αναφέρεται και η απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ να φύγει από το Λονδίνο για προληπτικούς λόγους, ο πρίγκιπας Χάρι ενδεχομένως να εκτέθηκε στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των τελευταίων υποχρεώσεών του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία στις αρχές του μήνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε στις 6 Μαρτίου με τον οδηγό Formula 1, Λούις Χάμιλτον, καθώς οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα εγκαίνια του κέντρου Silverstone Experience. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως Λούις Χάμιλτον και πρίγκιπας Χάρι δεν αντάλλαξαν απλά χειραψία, αλλά αγκαλιάστηκαν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δυο μέρες νωρίτερα, ο οδηγός Formula 1 φωτογραφήθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση πλάι στον ηθοποιό Ίντρις Έλμπα και την σύζυγο του Καναδού πρωθυπουργού Σοφί Τριντό. Και οι δύο τελευταίοι διαγνώστηκαν στη συνέχεια θετικοί στον κορωνοϊό.

Ωστόσο η βασιλική οικογένεια δεν προέβη σε κανένα σχόλιο για την υγεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να τίθεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του στο Βανκούβερ. Πηγή από την βασιλική οικογένεια βέβαια, φαίνεται να επιβεβαιώνει πως πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Η τελευταία ανάρτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν έγινε πριν από έξι ημέρες και αφορά στις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Έκτοτε, το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια δημόσια ανακοίνωση.

Απάντηση