ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο… και βγήκε ξανά θετικός στο τεστ!

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο… και βγήκε ξανά θετικός στο τεστ!

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Με σταθερό ρυθμό μεγαλώνει ο τραγικός κατάλογος – 345 νεκροί σήμερα
17/03/2020, 19:23
Ξανά σε καραντίνα ο «ασθενής νούμερο ένα» στο Πεδεμόντιο, που έδειχνε πως είχε αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην οικογένειά του

Κάθε άλλο παρά τυχερός μπορεί να χαρακτηριστεί ο ασθενής «νούμερο 1» που καταγράφηκε στην ευρύτερη περιοχή του Πιεμόντε, ένας 40χρονος μάνατζερ επιχείρησης από το Τορίνο.

Ο συγκεκριμένος νοσηλευόταν στο θεραπευτικό ίδρυμα μεταδοτικών ασθενειών «Amedeo di Savoia», όπου λάμβανε σειρά θεραπευτικής αγωγής και υποβαλλόταν σε συνεχή τεστ, ώστε να καταγράφεται η εξέλιξη της υγείας του. Η κατάστασή του είχε βελτιωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, κηρύχθηκε «καθαρός» και ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Τότε, σε τεστ που έκανε για τον κορωνοϊο, το αποτέλεσμα έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία. «Έχει ιαθεί, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε» ανέφερε ο διαχειριστής του θεραπευτικού κέντρου, Τζιοβάνι ντι Πέρι, ωστόσο στάθηκε σε ένα συχνό, σε αυτές τις περιπτώσεις λοιμώξεων, φαινόμενο, να υπάρχει «μια φάση ταλάντωσης μεταξύ αρνητικού και θετικού». «Πρόκειται για την ουρά της λοίμωξης και όχι για υποτροπή της» ανέφερε ο ντι Πέρι.

Όπως και να έχει και για να προστατεύσει την οικογένεια και την κοινότητά του, ο «ασθενής νούμερο 1» στο Πεδεμόντιο, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε καραντίνα για μερικές μέρες ακόμα, ελπίζοντας πως το επόμενο τεστ που θα κάνει, θα βγει ολοκληρωτικά αρνητικό…

Απάντηση