ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στο νηπιαγωγείο είπε ότι θα την παντρευτεί -20 χρόνια μετά το έκανε

Πριν καλά καλά μάθουν να μιλούν και να γράφουν, o Μatt και η Laura έμαθαν ότι τελικά η αγάπη δεν είναι κάτι δύσκολο.

Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου και να μοιράζεσαι στιγμές αληθινής χαράς. Σαν αυτές που ζουν τα μικρά παιδιά.

Κάπου μεταξύ κυνηγητού στην αυλή, παιχνιδιού και μεσημεριανού ύπνου μετά το μάθημα στο νηπιαγωγείο, αναπτύχθηκε χημεία μεταξύ τους.

«Εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ» είπε ο Matt στη Laura. Και το έκανε. 20 χρόνια μετά.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ και η Laura γνωριστήκαμε στο νηπιαγωγείο. Θυμάμαι να είμαι μόλις 3 ετών και να λέω μπροστά σε όλη την τάξη ότι μια μέρα θα την παντρευτώ. Θυμόμαστε ότι παίζαμε κρυφτό, κυνηγούσαμε ο ένας τον άλλον στην αυλή και έπειτα παίρναμε τον μεσημεριανό υπνάκο μας. Επειτα, πήγαμε δημοτικό και χαθήκαμε. Τα 7 επόμενα χρόνια, ο μόνος τρόπος για να δει ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ήταν μέσω χριστουγεννιάτικων καρτών που έστελνε η μία οικογένεια στην άλλη.

«Μέσω ενός κοινού φίλου ξαναβρεθήκαμε στο Λύκειο. Μέσα σε δύο εβδομάδες γίναμε ζευγάρι. Συνεχίσαμε να βγαίνουμε σε όλο το Λύκειο αν και πηγαίναμε σε διαφορετικά σχολεία. Σπουδάσαμε σε διαφορετικές χώρες αλλά παραμείναμε ενωμένοι. Ωσπου αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα την υπόσχεση που έδωσα στο νηπιαγωγείο και να την κάνω γυναίκα μου. Της έκανα πρόταση γάμου εκεί όπου όλα ξεκίνησαν. Στο νηπιαγωγείο».

Η Laura μίλησε στο Huffpost για τον σύζυγό της και την γνωριμία τους: «Κάναμε σχεδόν τα πάντα μαζί. Περνούσαμε υπέροχα». «Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να την εντυπωσιάσω» συμπληρώνει ο Matt.

To ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2016. To παραμύθι της ζωής τους το έγραψαν μόνοι τους. Και ίσως γι’αυτό η ιστορία τους άξιζε να γίνει viral.

Απάντηση