ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντοκουμέντο: Δείτε πώς φυγαδεύτηκε η Τερέζα Μέι μετά την επίθεση

«Get in the car!» ακούγεται να τη διατάζει μια φωνή στο βίντεο και η πρωθυπουργός μπαίνει σε ένα από τα οχήματα για να επιστρέψει στην Ντάουνινγκ Στριτ

Η στιγμή που η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από το Κοινοβούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τρομοκρατική επίθεση από τον Χαλίντ Μασούντ αποτυπώνεται σε βίντεο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Sun». Μάλιστα σχολιάζει το γεγονός ότι η πρωθυπουργός μοιάζει να πηγαίνει προς στιγμήν σε λάθος κατεύθυνση έχοντας χάσει την ψυχραιμία της.

Η πρωθυπουργός με πολλά μέλη της προσωπικής της ασφάλειας φυγαδεύεται σε όχημα, μια ασημένια Jaguar, ενώ εικονίζεται και ένας άνδρας με πολιτικά που κρατά αυτόματο όπλο.

«Get in the car!» -μπείτε στο αυτοκίνητο- ακούγεται να τη διατάζει μια φωνή στο βίντεο και η πρωθυπουργός μπαίνει τελικά σε ένα από τα οχήματα για να επιστρέψει στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Αρχικά φαίνεται να μην ξέρει σε ποιο όχημα πρέπει να κατευθυνθεί δείχνοντας στασισμένη.

Η πρωθυπουργός Μέι ήταν η μόνη που πήρε άδεια να φύγει από το κτίριο του κοινοβουλίου. Οι υπόλοιποι βουλευτές αναγκάστηκαν να παραμείνουν επί ώρες στην αίθουσα καθώς υπήρξε διαταγή για αποκλεισμό του κτιρίου.

πηγή

 

Απάντηση