ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεκάδες αναφορές για εμφανίσεις…UFO στην Τουρκία – Παροξυσμός στα social media

Επιτίθενται εξωγήινοι στους γείτονές μας; – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τούρκοι πολίτες πόσταραν μαζικά φωτογραφίες που έδειχναν παράξενα φώτα στον ουρανό το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με την πλειοψηφία από αυτούς να κάνουν λόγο για UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα) και να εκφράζουν φόβο και ανησυχία για την… ασφάλεια της πατρίδας τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Russia Today, οι πολυάριθμες δημοσιεύσεις φωτογραφιών «πυροδότησαν» δεκάδες συζητήσεις στα social media, με το hashtag #ufoattacktoturkey να βρίσκεται στην κορυφή των trend για αρκετές ώρες.

Μερικοί χρήστες θεώρησαν καλή ιδέα να δημιουργήσουν ένα βίντεο με όλες τις φωτογραφίες «ντοκουμέντα» από τις θεάσεις UFO της περασμένης Κυριακής.

Η δημοφιλής ομάδα «κυνηγών εξωγήινων» Secure Stream δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο στο YouTube, το οποίο συγκέντρωσε πολλές εκατοντάδες views. Σε αυτό μάλιστα, τα μέλη της ομάδας επισήμαιναν ότι έχει ξεσπάσει πανικός στην Τουρκία αλλά και ότι έγιναν απόπειρες «συγκάλυψης» από την κυβέρνηση, με διαγραφές φωτογραφιών και αναρτήσεων από το Facebook και το Twitter.

%image_alt%

Ωστόσο, υπήρξαν και πολλοί που είδαν την αστεία πλευρά της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση του βουλευτή Aykut Erdoğdu σχετικά με τις εμφανίσεις UFO, όπου ανέφερε ότι «μάλλον το έχουμε χάσει όλοι μας», αλλά και πλήθος άλλων αναρτήσεων από Τούρκους χρήστες, που κορόιδευαν την ευπιστία των συμπατριωτών τους.

%image_alt%

 

πηγή

Απάντηση