ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aφιέρωμα του Ολυμπιακού για την περσινή πορεία στο CEV Challenge Cup – επεισόδιο 2 (vid)

Το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ του Ερασιτέχνη Θρύλου έχει και συνέχεια. Δηλαδή το αφιέρωμα του Ολυμπιακού για την περσινή πορεία στο CEV Challenge Cup. Πιο συγκεκριμένα, «Ο δρόμος προς τη δόξα» που περιγράφει το ταξίδι από την αρχή ως το φινάλε. Όταν, στο κατάμεστο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν την ευρωπαϊκή κούπα. Ειδικότερα, σήμερα το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις με την Μπουργκάς. «Ο δρόμος προς τη δόξα»: Επεισόδιο 2.

«Ο δρόμος προς τη δόξα»: Η συνέχεια
Καταρχάς, στο πρώτο επεισόδιο του «ερυθρόλευκου» ντοκιμαντέρ είδατε τα ματς με την Κομάρνο. Όμως, το δεύτερο μέρος έχει ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Μιας και στο δρόμο του Θρύλου βρέθηκε η Μπουργκάς. Εξάλλου, η βουλγαρική ομάδα δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του. Αν και στο πρώτο ματς στο Ρέντη νίκησε 3-0 σετ, η ρεβάνς στη Βουλγαρία ήθελε μεγάλη προσοχή. Αλλά οι παίκτες του Τζουλιάνι έδειξαν χαρακτήρα στον επαναληπτικό. Το αποτέλεσμα ήταν η επίτευξη του στόχου. Ο δρόμος προς τη δόξα: Επεισόδιο 2.

Η μεγάλη πρόκριση στη Βουλγαρία

Ωστόσο η ρεβάνς είχε πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Αρχικά ήταν το κουραστικό ταξίδι. Πιο συγκεκριμένα, αεροπορικώς από Αθήνα για Σόφια. Μετά δεύτερη πτήση από Σόφια για Βάρνα. Κατόπιν οδική μετακίνηση με προορισμό του Μπουργκάς. Όμως, όλο αυτό δεν πτόησε τους «ερυθρόλευκους». Όπως ούτε το θέμα με το φαγητό που δεν ήταν καλό!

Βέβαια, υπήρχε κοντά στο ξενοδοχείο ένα μαγαζί για πιο γευστικό φαγητό, αλλά και καλό καφέ! Όταν χρειάστηκε, όμως, ο Θρύλος ανέβασε ρυθμούς. Έτσι μπήκε στο γήπεδο, πήρε τα δύο πρώτα σετ και τελείωσε με την πρόκριση. Απολαύστε, λοιπόν, μέσα από το OSFP TV και το δεύτερο επεισόδιο του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ: Ο δρόμος προς τη δόξα!

Πηγή: redaroume.gr

Απάντηση