ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο δρόμος προς τη δόξα: Επεισόδιο 1 | Αφιέρωμα στην πορεία του Ολυμπιακό στο περσινό Challenge Cup (vid)

Ο δρόμος προς τη δόξα: Επεισόδιο 1 | Αφιέρωμα στην πορεία του Ολυμπιακό στο περσινό Challenge Cup (vid)

Ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ περιγράφει την πορεία της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακό στο περσινό Challenge Cup. Παρακολουθήστε το πρώτο επεισόδιο από τη σειρά «Ο δρόμος προς τη δόξα». Ένα αφιέρωμα στην πορεία του Ολυμπιακό στο περσινό Challenge Cup. Πιο συγκεκριμένα, από τις πρώτες ημέρες στο κλειστό του Ρέντη ως το φινάλε. Δηλαδή, την κατάκτηση του τίτλου στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Η αφετηρία του «Ο δρόμος προς τη δόξα»
Πράγματι, οι στόχοι είχαν τεθεί από την αρχή της σεζόν. Αν και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία, ο βασικός ήταν ένας. Δηλαδή να φτάσει ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Διότι η συμμετοχή στο CEV Challenge Cup και οι ομάδες που συμμετείχαν, τον καθιστούσαν εφικτό! Όπως και έγινε τελικά, μερικούς μήνες αργότερα. Ωστόσο από την αρχή οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βάλει ψηλά τον πήχη. Κατά συνέπεια, δεν ήταν φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Αλλά σχολίαζαν πώς θέλουν το Ευρωπαϊκό.

Το πρώτο επεισόδιο στον… αέρα
Στο  πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος προς τη δόξα», μπορείτε να δείτε την εκκίνηση της πορείας. Οι πρώτες ημέρες στο «Μελίνα Μερκούρη», αλλά και η προετοιμασία στο εξωτερικό. Καθώς κράτησε για αρκετό καιρό, ενώ τα φιλικά στην Ιταλία έδωσαν… αέρα και ψυχολογία στην ομάδα. Επίσης, το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις με την Κομάρνο. Διότι αυτές άνοιξαν το… δρόμο για την κορυφή στη διοργάνωση. Επομένως, κάθε Σάββατο μέχρι τα μέσα Αυγούστου και θα βγαίνει στον… αέρα το καθένα από τα πέντε επεισόδια αυτής της εξαιρετικής δουλειάς που δεν πρέπει να χάσετε…

 

Πηγή: redaroume.gr

Απάντηση