ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τώρα live ημιτελικοί και τελικοί του 1ου Αγρινίου Beach Volley cup (vid)

Τώρα live από το Avena.gr στο Youtube οι ημιτελικοί και οι τελικοί του 1ου Αγρινίου Beach Volley cup

Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε η πλατεία έξω από το Γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για να φιλοξενήσει από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου το  «1ο  Agrinio Cup Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023» .

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Αγρινίου με τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, τη North Area Beach Volley Circuit και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Το τουρνουά  έχει συντελεστή 0,8 στην Πανελλήνια βαθμολογία, συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.500€ ανά φύλο και είναι το τελευταίο OPEN (μαζί με της Ίου) πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα διεξάγεται στην καρδιά της πόλης, σε κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να διεξάγονται οι αγώνες beach volley όχι μόνο σε παραλίες αλλά και σε πλατείες πόλεων ώστε να αναδειχθεί το άθλημα .

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της διοργάνωσης πληροί όλες τις προδιαγραφές και για τουρνουά Masters και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μοναδικό θέαμα από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές.

 

Απάντηση