ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Καλλιτσάρης “Ο Παναθηναϊκός δείχνει το καλό του πρόσωπο – Ο Μίλωνας σε ετοιμότητα με όλους του τους παίκτες(vid)

VOLLEY LIFE: Καλλιτσάρης “Ο Παναθηναϊκός δείχνει το καλό του πρόσωπο – Ο Μίλωνας σε ετοιμότητα με όλους του τους παίκτες(vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στην εκπομπή VOLLEY LIFE ήταν ο δημοσιογράφος του sdna Γιάννης Καλλιτσάρης.
Αναλύοντας την πορεία του Μίλωνα τόνισε πως βαθμολογικά αποδεικνύεται το έργο του και μελλοντικά έχει τα χαρακτηριστικά να συνεχίσει την καλή του πορεία.
Ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια κόντρα στον Μίλωνα για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ήταν προετοιμασμένος να πάρει την πρόκριση και είχε δουλέψει πολύ, πράγμα που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο αφού ήταν καλύτερος του Μίλωνα.
Από την άλλη πλευρά ο Μίλωνας έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του έτσι ώστε να τους έχει σε ετοιμότητα όταν χρειαστεί. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός δεν είναι εύκολο να βγάλει τους βασικούς του παίκτες και στη θέση τους να παίξουν οι αναπληρωματικοί.

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής οι δύο αντίπαλοι του Λιγκ Καπ θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός διότι κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την τρίτη θέση. Ο Παναθηναϊκός αν πάρει την νίκη είναι ένας τρόπος να αφήσει τον Μίλωνα πίσω του. Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει πλέον πλουραλισμό και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνοντας το καλό του πρόσωπο.

Τέλος, σχολίασε και την dream team του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague ετσι όπως προέκυψε μετά την ψηφοφορία των δημοσιογράφων (Παύλο Σαχτούρη, Γιάννη Καλλιτσάρη, Μιχάλη Κουτσουγιάννη και Γιώργο Μαντζιούκη).

Απάντηση