ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Ο κορυφαίος προπονητής  Σάκης Ψάρρας σχολιάζει την dream team Α’ γύρου (vid)

VOLLEY LIFE: Ο κορυφαίος προπονητής  Σάκης Ψάρρας σχολιάζει την dream team Α’ γύρου (vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στην εκπομπή VOLLEY LIFE ήταν ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας.
Η ψηφοφορία των δημοσιογράφων (Παύλο Σαχτούρη, Γιάννη Καλλιτσάρη, Μιχάλη Κουτσουγιάννη και Γιώργο Μαντζιούκη) για τη dream team του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague ανέδειξε ως καλύτερο προπονητή τον Σάκη Ψάρρα, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που τον επέλεξαν καθως επίσης ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του τονίζοντας τη συλλογική δουλειά που γίνεται στον Μίλωνα. Επίσης, σχολίασε την επτάδα που προέκυψε αναλύοντας τα δυνατά στοιχεία για τα οποία  ξεχωρίζουν οι παίκτες.

Κάνοντας λόγο για την πορεία του Μίλωνα τόνισε πως η ομάδα κατάφερε σπουδαία πράγματα και αυτό φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα που μέχρι στιγμής είναι στην 3η θέση. Ειδική αναφορά έκανε και στον ακραίο παίκτη της ομάδας του Μολίνα, αλλά και στον πασαδορο Χερρ με τους οποίους συζητούν για την ανανέωση των συμβολαίων τους την επόμενη χρονιά, ενώ το λίμπερο Άρης Χανδρινός έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν που σημαίνει ότι ο Μίλωνας είναι η πρώτη ομάδα που από Ιανουάριο κλείνει ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

Σχολιάζοντας τους αγώνες για το Λιγκ καπ Νίκος Σαμαράς που ο Μίλωνας έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε χάνοντας τελικά την πρόκριση είπε, ότι πάλεψαν τα παιχνίδια αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και το απέδειξε. Ήταν άλλωστε δύο αγώνες που αυτό δυσκόλευε ακόμη περισσότερο το έργο τους για την πρόκριση, γι’ αυτό τα αντιμετώπισαν ως αγώνες προετοιμασίας ενόψει του παιχνιδιού της 12ης αγωνιστικής που ο Μίλωνας θα βρεθεί απεναντι από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του στοχεύει σε αυτόν τον αγώνα, διότι θέλει να παραμείνει στην 3η θέση.

Απάντηση