ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Πρίντεζης δημοσιογράφος  syros-sports “Ο Φοίνικας ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να επιστρέψει η αισιοδοξία”(vid)

VOLLEY LIFE: Πρίντεζης δημοσιογράφος  syros-sports “Ο Φοίνικας ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να επιστρέψει η αισιοδοξία”(vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ήταν ο δημοσιογράφος του syros-sports Μάκης Πρίντεζης.
Σχολιάζοντας την αλλαγή προπονητή της ομάδας μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καζάζη και την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή Αλεξάνταρ Σένισιτς είπε, πως κάτι δεν πήγε καλά στην ομάδα ίσως με την χημεία και το κλίμα οδηγώντας τη διοίκηση να πάρει αυτή την απόφαση.
Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ροστερ που μετά και την ενίσχυση με τους νέους παίκτες περιμένουν να διεκδικήσουν τίτλους και να μπουν στην τετράδα.
Σχολιάζοντας το παιχνίδι Άθλος Ορεστιάδας- Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ είπε, ότι μπορεί ο Φοίνικας να κέρδισε 3-0 όμως η νίκη του Φοίνικα δεν ήταν εύκολη, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μέτρησαν και οι προσωπικότητες των παικτών.
Το φίλαθλο κοινό μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιημένο και περιμένουν ο Φοίνικας  να επιστρέψει σε μίνι σερί νικών ώστε να επιστρέψει η αισιοδοξία πράγμα που θα αλλάξει και την ψυχολογία σε όλη την ομάδα.
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θέλουν  να το διεκδικήσουν ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να “μπαλώσει” τις ήττες που σημείωσε το προηγούμενο διάστημα.

Τέλος, σχολίασε την καλύτερη επτάδα και τον καλύτερο προπονητή που διάλεξε όσον αφορά τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Απάντηση