ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: δημοσιογράφος Μαντζιούκης “Ο Πήγασος έχει μέταλλο και αναδεικνύει Έλληνες αθλητές” (vid)

VOLLEY LIFE: δημοσιογράφος Μαντζιούκης “Ο Πήγασος έχει μέταλλο και αναδεικνύει Έλληνες αθλητές” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαντζιούκης που περιγράφει τους εντός έδρας αγώνες του Πήγασου Πολίχνης και του Αριστοτέλη.

Το παιχνίδι όπου ο Πήγασος Πολίχνης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ είναι κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη.
Ο Πήγασος Πολίχνης βρίσκεται σε καλή αγωνιστική περίοδο και θέλει να εκμεταλευτεί την έδρα του.

Επίσης, ο Πήγασος ύστερα και από την νίκη που σημείωσε επί του Παναθηναϊκού και την καλή εμφάνιση μέσα στο Ζηρίνειο φτανοντας το παιχνίδι με την Κηφισιά στο τάι μπρέικ έδειξε ότι είναι μια ομάδα που έχει μέταλλο με δεδομένο ότι στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες εκτός από έναν ξένο που σημαίνει ότι ποντάρει στο ελληνικό στοιχείο αναδεικνύοντας τους Έλληνες αθλητές και ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου με τη δουλειά που κάνει στην ομάδα αξίζει το χειροκρότημα.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας μετά την αποχώρηση του πασαδόρου Κώστα Προύσαλη θα αναζητήσει ενόψει μεταγραφικής περιόδου ένα πασαδόρο ώστε να ενισχυθεί για τη συνέχεια.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας έχει ένα δύσκολο ταξίδι μέχρι την Σύρο όπου εκεί θα αναμετρηθεί με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. Ο Αριστοτέλης, δεν θεωρεί, πως στοχεύει σε αυτά τα παιχνίδια με ομάδες με διαφορετικούς στόχους,  ωστόσο θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που του αναλογεί.  Από την άλλη πλευρά,  ο Φοίνικας αν και δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα βγάλει αντίδραση και θα στοχεύσει στο τρίποντο.

Απάντηση