ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης, δημοσιογράφος ΟΣΦΠ “Η πρόκριση στην Ευρώπη επετεύχθη-Το βλέμμα στραμμένο στο ματς με τον ΠΑΟΚ” (vid)

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης, δημοσιογράφος ΟΣΦΠ “Η πρόκριση στην Ευρώπη επετεύχθη-Το βλέμμα στραμμένο στο ματς με τον ΠΑΟΚ” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του Ολυμπιακού και του redaroume.gr Παύλος Σαχτούρης.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το στόχο του περνώντας στους 8 του Challenge Cup και σημειώνοντας μια σπουδαία πρόκριση μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια με την Κηφισιά που κέρδισε 3-0, κάτι που ωφέλησε την ομάδα γιατί δεν υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία.
Αφού κέρδισε τα δύο πρώτα σετ εξασφαλίζοντας την πρόκριση δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ ώστε ο προπονητής Αλμπέρτο Τζιουλιάνι να έχει όλους τους αθλητές ετοιμοπόλεμους ανά πάσα στιγμή.

Το σχόλιό του έκανε και για το παιχνίδι Πήγασος Πολίχνης- Παναθηναϊκός που ο Πήγασος κέρδισε 3-2. Αφού συνεχάρη τον Πήγασο τόνισε πως έδειξε ότι είναι μια ομάδα που έχει χαρακτήρα διότι γύρισαν το παιχνίδι και αυτή η νίκη έδωσε ψυχολογία στην ομάδα.

Το γεγονός ότι τρεις ελληνικές ομάδες διεκδικούν το challenge cup μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι διότι φαίνεται ότι οι προκρίσεις έρχονται ύστερα από δουλειά. Άλλωστε, οι καλές εμφανίσεις και οι επιτυχίες που έχουν οι εθνικές μας ομάδες παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε και σε συλλογικό επίπεδο να έρχονται επιτυχίες διότι οι Έλληνες αθλητές μαζί με τους ξένους έχουν την εμπειρία να ανταπεξέρχονται.

Το βλέμμα του Ολυμπιακού έχει στραφεί περισσότερο στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ και λιγότερο στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ,. που πιστεύει ότι εάν ο Ολυμπιακός παίξει σοβαρά θα πάρει μια καθαρή νίκη.

Απάντηση