ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τώρα ζωντανά το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας στη Θεσσαλονίκη (vid)

Τώρα ζωντανά το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας σε μΤώρα ζωντανά το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας σε μια παραγωγή του avena.gr.ια παραγωγή του avena.gr

To 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας αναβαθμίζεται και αφήνει πίσω του τον Πανελλήνιο αγώνα που μας συντρόφευσε τα πέντε τελευταία χρόνια για να μπει ισάξια με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και περιλαμβάνει στο ετήσιο καλεντάρι της.

Και αυτό το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα σε ένα από τα πιο ιστορικά γυμναστήρια της Ελλάδας το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης (Αλεξάνδρειο)το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 12:30 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ.

Ένα πρωτάθλημα που ξεκινάει με ρεκόρ συμμετοχών σε σχέση με τις προηγούμενες πανελλήνιες συναντήσεις αφού θα πάρουν μέρος 771 αθλητές (316 γυναίκες-455 άνδρες) από 12 έως 70 και παραπάνω ετών. Στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν και αθλητές-τριες Special Olympics οι οποίοι θα ανοίξουν τη διοργάνωση αγωνιζόμενοι στην απόσταση των 500μ. ενώ στις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες υπάρχουν αγωνίσματα των 500μ. των 1000μ. και των 2000μ. Στην απόσταση των 2000μ. θα διεξαχθούν και οι σκυταλοδρομίες που θα κλείσουν το πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες.

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα είναι παρούσα όλη η κωπηλατική οικογένεια Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, και πρωταθλητές Ευρώπης βαλκανιονίκες, πανελληνιονίκες, νέοι κωπηλάτες/τριες, τμήματα ενηλίκων, ελεύθεροι αθλούμενοι.

Απάντηση