ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Κάλεσμα του προέδρου Αριστοτέλη Σκύδρας Νίκου Παπαδόπουλου προς το φίλαθλο & επιχειρηματικό κόσμο (vid)

VOLLEY LIFE: Κάλεσμα του προέδρου Αριστοτέλη Σκύδρας Νίκου Παπαδόπουλου προς το φίλαθλο & επιχειρηματικό κόσμο (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ήταν ο ο πρόεδρος του Αριστοτέλη Σκύδρας Νίκος Παπαδόπουλος.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη της ομάδας του Αριστοτέλη είπε, ότι δεν είναι καλή η θέση της ομάδας του αλλά πιστεύει ότι θα είναι καλύτερη η πορεία της στη συνέχεια και πιστεύει, ότι στο ξεκίνημα της σεζόν εάν η ομάδα έπαιζε με τους ξένους, χωρίς να θέλει να μειώσει την αξία του ρόστερ, θα ήταν διαφορετική.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, είπε πως ξεκίνησαν με εκνευρισμό κάνοντας πολλά λάθη. Στη συνέχεια μπόρεσαν να βρούνε ρυθμό αλλά στο τάι μπρέικ ο Πήγασος ήταν πιο συγκεντρωμένος και δίκαια έφυγε νικητής.

Εξηγώντας το πρόβλημα με τον Τόρρες που είχε δημιουργηθεί, είπε ότι πλέον έχει λυθεί και 17 Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Δίπλα στην ομάδα καθημερινά είναι η δήμαρχος του δήμου Σκύδρας την οποία και ευχαρίστησε δημόσια διότι συνέβαλλε ώστε το ολοκαίνουργιο γήπεδο στα Καλύβια να μπορέσει να ετοιμαστεί για να παίξει η ομάδα.

Το φίλαθλο κοινό είναι δίπλα στην ομάδα και είναι ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Η περιοχή της Σκύδρας δείχνει να αγαπάει την ομάδα και το άθλημα του βόλεϊ και μετά και την άνοδο της ομάδας στην Α1 και την πρόσληψη του προπονητή Τάκη Χριστοφορίδη που έχει αναλάβει τα αναπτυξιακά τμήματα ο αριθμός των παιδιών από 30 που ήταν πέρυσι αυξήθηκε στα 80.

Δημόσια ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που είναι δίπλα στην ομάδα τα 3 χρόνια που ανέλαβε διοίκηση και έκανε κάλεσμα προς όλον τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής να έρθει κοντά στην ομάδα και να συμβάλλει οικονομικά.

 

 

 

 

 

Απάντηση