ΑΘΛΗΤΙΚΑ

VOLLEY LIFE: Ψάρρας, προπονητής Μίλωνα “Θα παίξουμε ανταγωνιστικά και με τακτική κόντρα στον ΠΑΟΚ” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 22 Νοεμβρίου ήταν ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας, o οποίος τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον με εκπλήξεις και ανατροπές και είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Η ομάδα του Μίλωνα τα δύο προηγούμενα χρόνια έθεσε τις βάσεις σε οργανωτικό, διοικητικό και αγωνιστικό  επίπεδο με αποτέλεσμα φέτος η ομάδα να ξέρει πώς πρέπει να διεκδικήσει, να έχει συγκεκριμένους κανόνες και τρόπο παιχνιδιού. Οι προσθήκες έμπειρων αθλητών του εξωτερικού αλλά Έλληνες σε συνδυασμό με νεότερους παίκτες έχουν φέρει αυτά τα θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Ο στόχος της ομάδας είναι συγκεκριμένος όλα αυτά να χρόνια με το να βγάζει νέους αθλητές, να παρουσιάζει νέο τρόπο παιχνιδιού αλλά και οργάνωση στο υψηλότερο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα πετύχει και υψηλότερες θέσεις στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει δυσκολία καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Ο Μίλωνας όμως, θα δώσει το 100 τοις εκατό των δυνατοτήτων του και θα παίξει ανταγωνιστικά. Εάν ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή μέρα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Απάντηση