ΑΘΛΗΤΙΚΑ

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης, δημοσιογράφος ΠΑΟΚ “Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλό βόλεϊ φέτος” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 22 Νοεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ και του sdna.gr Μιχάλης Κουτσουγιάννης, ο οποίος περιέγραψε το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αριστοτέλη Σκύδρας. Όπως είπε, ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλό βόλεϊ φέτος και στον αγώνα  με τον Αριστοτέλη έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου στα δύο σετ ήταν κυρίαρχος. Στο τρίτο σετ ο Αριστοτέλης παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστικός, ο ΠΑΟΚ όμως “πάτησε το πόδι στο γκάζι” παίρνοντας το τρίποντο μέσα στο Παλατάκι.

Ασχολίαστο δεν έμεινε το γεγονός, ότι ο ΠΑΟΚ τίμησε τον Γιάννη Παντακίδη, μια εμβληματική μορφή ίσως και η πιο εμβληματική μορφή στον ΠΑΟΚ από τον καιρό που η ομάδα δεν πρωταγωνιστούσε.

O ΠΑΟΚ στο Challenge Cup θα παίξει κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Ισραήλ Μακάμπι που είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ και αναμένεται να δούμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου θα παίξει με τον Μίλωνα. Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς και δεν έχει τη δυνατότητα να υποτιμά κανέναν αντίπαλο του, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα ώστε να πετύχει την νίκη.

Απάντηση