ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε σήμερα στις 18:00 τον αγώνα βόλεϊ Αριστοτέλης Σκύδρας – Άθλος Ορεστιάδας

Δείτε σήμερα στις 18:00 τον αγώνα βόλεϊ Αριστοτέλης Σκύδρας – Άθλος Ορεστιάδας από το κανάλι της Volleyleague στο Youtube σε μια παραγωγή του Avena.gr για λογαριασμό της Volleyleague. 

Με το ντέρμπι μεταξύ του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Σκύδρας και του Άθλου Ορεστιάδας που θα γίνει χωρίς θεατές στο γυμναστήριο των Καλυβίων θα ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League ανδρών (2η αγωνιστική, 30/10, 18:00, Live Streaming ESAP T.V., Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπακοσμάς).

Οι δύο μονομάχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από την Pre League και αυτή θα είναι η πρώτη τους αναμέτρηση στην επαγγελματική κατηγορία και μάλιστα αμφότεροι έχουν τον ίδιο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Αριστοτέλης θα έχει στη σύνθεση του για πρώτη φορά τους τρεις από τους τέσσερις Κουβανούς που έχει δηλώσει. Πρόκειται για τον διαγώνιο Ιγκλέσιας Μέντεζ, τον ακραίο Ρολάντ Φλόρες και τον κεντρικό Χοσέ Αντόνιο Ρόχας, ενώ δεν ολοκληρώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (F.I.V.B.) η μεταγραφή του ακραίου Λαζάρο Τόρες.

Ο νέος τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης, έκανε απόψε Σάββατο 29/10 τελευταία προπόνηση στην Ορεστιάδα και το πρωί της Κυριακής η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί αυθημερόν οδικώς από τον Έβρο στην έδρα της Πέλλας.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Έβρου πραγματοποιεί αύριο και ο τεχνικός Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος θέλει να το συνδυάσει με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αριστοτέλη και θα πάμε πλήρεις μέσα στη Σκύδρα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν έχει καμία σημασία για μας, το πως θα παραταχθεί ο αντίπαλός μας η αν θα έχει ελλείψεις. Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας και περιμένουμε να δώσουμε ένα ακόμη πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.» Εν τω μεταξύ στις προπονήσεις του Άθλου Ορεστιάδας έχει επιστρέψει κανονικά εδώ και λίγες μέρες, έπειτα από τη γαστρίτιδα που τον ταλαιπώρησε στη Σύρο, ο μεγάλος απών της πρεμιέρας, Σταύρος Κασαμπαλής. Έτσι για το διεθνή πασαδόρο η κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Σκύδρα αποκτά ιδιαίτερη σημασία».

Ο πασαδόρος του Άθλου Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Αύριο είναι το πρώτο μου επίσημο ματς της χρονιάς στη Volleyleague με την ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας και από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρώτου γύρου για εμάς. Πηγαίνουμε με αποφασιστικότητα για να βγάλουμε στο γήπεδο όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε ρίξει αυτό το διάστημα, αλλά και αυτή την δυνατή εβδομάδα που είχαμε με τον νέο μας τεχνικό Ηλία Κρεούζη, ο οποίος έχει προσαρμοστεί κιόλας και τον έχουμε “αγκαλιάσει” όλα τα παιδιά. Χρειαζόμαστε την νίκη αύριο για να ανυψώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία μας».

Πηγή: Volleyleague.gr

Απάντηση