ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Xanthi Masters Beach Volley: Δείτε ζωντανά τους ημιτελικούς γυναικών και ανδρών (vid)

Xanthi Masters Beach Volley: Δείτε ζωντανά τους ημιτελικούς γυναικών και ανδρών (vid)

Εκπληκτικό φινάλε Σαββάτου στο Xanthi Masters Beach Volley στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη, με τις κερκίδες να έχουν γεμίσει ασφυκτικά και με θεατές εκτός γηπέδου να παρακολουθουν και να χειροκροτούν τις προσπάθειες των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, ενώ οι διαδυκτιακοί φίλοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στο Youtube.

Δείτε σήμερα τους ημιτελικούς  γυναικών και ανδρών σε live μετάδοση από το κανάλι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στο  Youtube σε μια παραγωγή του avena.gr.

Μετά από 4 εκπληκτικούς προημιτελικούς, την πρόκριση στα ημιτελικά πήραν Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη – Ιφιγένεια Σαμπάτη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου και Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη – Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή ενώ στους άνδρες οι Στέλιος Τζιουμάκας, Δημήτρης Χατζηνικολάου θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο αγώνα για το εισιτήριο για τον τελικό τους Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα αγωνιστούν ο Άγγελος Μανδηλάρης με τον Ιάσωνα Κανέλλο και θα αναμετρηθούν με τους Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτη, Γιώργο Τερζόγλου.

 

 

 

 

 

Απάντηση