ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Xanthi Masters Beach Volley: Δείτε ζωντανά από την Ξάνθη τους αγώνες του κυρίωςταμπλό ανδρών γυναικών(vid)

Xanthi Masters Beach Volley: Δείτε ζωντανά από την Ξάνθη τους αγώνες του κυρίως ταμπλό ανδρώνγυναικών (vid)

Δείτε ζωντανά από το κανάλι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και σε μια παραγωγή του avena.gr την μαραθώνια μετάδοση της 2ης μέρας των αγώνων  Beach Volley που λαμβάνουν χώρα με θέα τον εμβληματικό πύργο του ρολογιού στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη.

Το Xanthi Masters είναι το τρίτο major τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2022 μετά τα επιτυχημένα τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν στο Σύνταγμα στην Αθήνα και στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά ενώ από σημερα Παρασκευή (15/7) το πρωί  ξεκίνησαν οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες και το τουρνουά θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή των τελικών την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022 είναι η Lipton Ice Tea, το δίκτυο διανομέων της Jeep® και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών BEFON.

Κύριος χορηγός του XANTHI MASTERS είναι το The Espressonist Coffee Company και επίσημοι χορηγοί είναι το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Vodafone Shop-Καρολίδου Χριστίνα και η βιοτεχνία αθλητικών ενδυμάτων Figli Sports.

 

Απάντηση