ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο Δήμαρχο Βέροιας οι αθλήτριες βόλεϊ της ομάδας «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» Α.Σ. Βέροιας

Στο Δήμαρχο Βέροιας οι αθλήτριες βόλεϊ της ομάδας «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» Α.Σ. Βέροιας που κατέκτησαν την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Πανκορασίδων ΚΔ Μακεδονίας

Τις 16 αθλήτριες βόλεϊ της ομάδας «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» Α.Σ. Βέροιας που κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Πανκορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, υποδέχθηκε Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Οι αθλήτριες συνοδεύονταν από τον προπονητή τους κ. Στέλιο Λουκά, την προπονήτρια κα Κική Τσανασίδου και την έφορο της ομάδας, κα Μιμίκα Σίμου. Η κατάκτηση της 2ης θέσης από τις αθλήτριες, ηλικίας από 14 έως 15 ετών, αποτελεί σημαντική επιτυχία, καθώς ύστερα από δύο χρόνια μειωμένων προπονήσεων και μη διεξαγωγής πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας, φέτος η ομάδα βόλεϊ του «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ» Βέροιας συσπειρώθηκε και κατάφερε να διακριθεί. Στο Πρωτάθλημα Πανκορασίδων που διεξήχθη στο Αιγίνιο Πιερίας, συμμετείχαν 22 ομάδες. Οι αθλήτριες του «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ» έφτασαν στο Final Four και κατέκτησαν τη 2η θέση.

Ο Δήμαρχος Βέροιας συνεχάρη τις αθλήτριες του βόλεϊ, ευχόμενος να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου το άθλημα να κατακτήσει την αίγλη που του αξίζει με ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον.

 

Απάντηση