ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Live σήμερα στις 17:00 ο Φίλιππος Βέροιας παίζει κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας στον 1ο αγώνα μπαράζ(vid)

Με δωρεάν είσοδο στο “Δ. Βικέλας” για τη νίκη κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας

Στην τελική ευθεία μπήκε εδώ και λίγες ώρες η «αποστολή σωτηρίας» του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας στην ύστατη προσπάθεια για την παραμονή του στην Volleyleague.
H ομάδα μας θέλει σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου, στις 17.00 στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» να κάνει το πρώτο επιτυχημένο βήμα κόντρα στον Άθλό Ορεστιάδας και για την υλοποίηση αυτού του στόχου, τα παιδιά του Τάκη Χριστοφορίδη θέλουν να έχουν το κόσμο στο πλευρό τους.
Κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα και από την απόφαση της διοίκησης των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ των φιλάθλων που θα δώσουν το “παρών” στο πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου για να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Το Avena.gr θα είναι δίπλα για άλλη μια φορά στην ομάδα μεταδίδοντας ζωντανά τον αγώνα.

Η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες με τους «ερυθρόλευκους της Βέροιας» να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου στην Ορεστιάδα. Εφόσον χρειαστεί τρίτη αναμέτρηση θα γίνει και πάλι στην πόλη της Ημαθίας το Σάββατο 7 Μαΐου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία φιλόδοξη ομάδα. Η διαφορά των κατηγοριών που μας χωρίζει από την ομάδα της Ορεστιάδας, δεν έχει καμία σημασία, γιατί όλες οι ομάδες της Preleague φέτος ενισχύθηκαν.
Κάναμε κάποιες προπονήσεις και παρόλο που ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, πάμε να παίξουμε ελεύθερα και ελπίζουμε στο τέλος της σειράς των αγώνων να είμαστε εμείς οι νικητές και να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Θέλουμε πολύ σε αυτό το τελευταίο, ελπίζουμε ματς στη Βέροια για φέτος, να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και των φίλων του βόλεϊ, που θα μας δώσει περισσότερη δύναμη και κουράγιο στην επίτευξη του στόχου μας. Για αυτό και στο αυριανό ματς η διοίκηση αποφάσισε να έχει ελεύθερη είσοδο στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας για το κοινό…»

Γιώργος Μιχελάκης (Λίμπερο/ακραίος Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας): «Οι αναμετρήσεις με τον Άθλο Ορεστιάδας είναι για μας πλέον τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Θέλουμε να σώσουμε την ομάδα και δεν θέλουμε να «γραφτεί στην ιστορία» ότι οι αθλητές αυτοί οδηγήσαν το Φίλιππο Βέροιας στον υποβιβασμό. Θα παλέψουμε για τη σωτηρία της ομάδας και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της διοίκησης να κάνει τα δικά της πλάνα για την επόμενη σεζόν. Ο αντίπαλός μας, όπως είδαμε από τα παιχνίδια της Preleague διαθέτει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, έχει έμπειρους και καλούς αθλητές και είδαμε ότι αν και αουτσάιντερ στα παιχνίδια με την Καλαμάτα κατάφερε και την απέκλεισε. Ωστόσο είναι μία ομάδα, που αν την πιέσεις, κάνει λάθη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.
Αν και προερχόμαστε από ένα μακρύ διάστημα αγωνιστικής απραξίας, με λιγοστές προπονήσεις, θεωρώ ότι αν μπούμε στο ματς με ενθουσιασμό , μπορούμε να τα καταφέρουμε και εκτιμώ ότι καθοριστικής σημασίας, για την εξέλιξη του αγώνα, θα είναι το α’ σετ.
Προσκαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, έστω και στην τελευταία στιγμή, να βρεθεί δίπλα μας, να είναι εκεί και να μας δώσει δύναμη, ώστε να κρατήσουμε για άλλη μια χρονιά την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Α ματς: Σάββατο 30 Απριλίου 2022 «Δ. Βικέλας» Βέροιας 17.00: ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

Β’ ματς: Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 «Ν. Σαμαράς» Ορεστιάδα: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Γ’ παιχνίδι: Σάββατο 7 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)«Δ. Βικέλας» Βέροιας – ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια των παιδιών του Τάκη Χριστοφορίδη για παραμονή στη Volleyleague!

Απάντηση