ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Απόψε στις 20:30 δείτε το τέλος των πρωταθλημάτων & το F4 Πανελληνίου νεανίδων (vid)

Δείτε απόψε στις 20:30 την εκπομπή Volley Life με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τo τέλος πρωταθλημάτων & το Πανελλήνιων νεανίδων (vid)

Η εκπομπή Volley Life είναι απόψε κοντά σας στις 20:30 ζωντανά από το κανάλι Avena στο Youtube με πλούσιο ρεπορτάζ πριν την μεγάλη αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ που θα αναδείξει τον Παναθηναϊκό  πρωταθλητή. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Καλλιτσάρης από το sdna λίγο πριν περιγράψει την αναμέτρηση θα δώσει ρεπορτάζ από το γήπεδο ΟΑΚΑ. Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος του syros – sports Μάκης Πρίντεζης αναλύει την πορεία του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.

Δείτε ακόμη, ρεπορτάζ από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη Volleyleague γυναικών. Μετά την πρόκριση του Παναθηναικού στον μεγάλο τελικό που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μίλησαν στην κάμερα του Avena η Εύα Χαντάβα και η Αθηνά Παπαφωτίου, ενώ από την ομάδα του ΠΑΟΚ η Σταματία Κυπαρίσση και η Ανδρομάχη Τσιόγκα.

Για το F4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 29 Απριλίου – 1 Μαΐου θα παραχωρήσουν συνέντευξη από το ΑΟ Μαρκοπούλου η προπονήτρια Έλενα Κανελλοπούλου, η προπονήτρια του ΠΑΟΚ Ελευθερία Μηλοβιανού, ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης και η αρχηγός Ξανθή Τριανταφύλλου της Ελπίδας Αμπελοκήπων και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Μελίνα Παντελίδου. Από τον Απόλλωνα Πατρών η προπονήτρια Ελένη Καγιαλή, η αρχηγός Μαρία Σπυροπούλου και οι παίκτριες Χριστιάννα Μπρούμα και η Ηρώ Μπρούμα.

Απάντηση