ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ντίμα Φιλίπποφ “Δεν είπα ποτέ ότι αποχωρώ από την Εθνική ομάδα”(vid)

Volley Life: Ντίμα Φιλίπποφ “Δεν είπα ποτέ ότι αποχωρώ από την Εθνική ομάδα”(vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life  την Τρίτη 12 Απριλίου ήταν ο διεθνής πασαδόρος και νταμπλούχος Ελβετίας Ντίμα Φιλίπποφ,  ο οποίος λίγες μέρες πριν κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο με την ομάδα Lindaren Volleyball Amriswil.

Οπως είπε, τα συναισθήματά του είναι πολύ όμορφα και είναι χαρούμενος που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα, η οποία έχει υψηλούς στόχους και είναι πολύ οργανωμένη.
Στην Ελβετία θέλει να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια καθώς του έχουν προτείνει να αναλάβει τις ακαδημίες ως προπονητής και στο μέλλον να αναλάβει και την ανδρική ομαδα ως προπονητής.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς του καθώς εκεί πέρασε δύο χρόνια φανταστικά.  Ξεχωριστή αναφορά έκανε στο πρόσωπο του κ. Σαββίδη, ο οποίος ήταν δίπλα σε εκείνον και στην οικογένεια του. Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω στον ΠΑΟΚ με κάποιον ρόλο δεν το αποκλείει, αντιθέτως, όπως είπε, εάν έρθει μια καλή πρόταση από τον πρόεδρο θα είναι ανοιχτός να το σκεφτεί.

Επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης από την Εθνική ομάδα δεν έκανε ποτέ. Βρίσκεται σε συζητήσεις, όμως, και το επόμενο διάστημα θα δώσει μία απάντηση, εάν θα βρίσκεται στην Εθνική μας ομαδα το καλοκαίρι.
Η Εθνική ομάδα πρέπει να βρίσκεται ψηλά και με τη σωστή οργάνωση, με την φιλοσοφία των νέων προπονητών και σε συνδυασμό με τους παίκτες θα μπορέσει βήμα βήμα να πάει η Εθνική ένα βήμα παραπάνω.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να προστεθεί και 5ος ξένος θεωρεί πως αυτό θα κάνει κακό και στην Εθνική ομάδα και στο ελληνικό βόλεϊ γενικότερα.

Παρακολούθησε τόσο το κύπελλο ανδρών αλλά παρακολουθεί και την εξέλιξη του πρωταθλήματος, θεωρώντας πως ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να κάνει το νταμπλ καθώς διαθέτει πολύ έμπειρο ροστερ και παίκτες της Εθνικής και τον καλύτερο Έλληνα προπονητή τον κ. Γιάννη Καλμαζίδη, χωρίς να θέλει να αδικήσει κάποιον άλλον προπονητή. Κάποιες ήττες όμως τους άφησαν πίσω βαθμολογικά.

Ο τελικός κυπέλλου ήταν μια μοναδική στιγμή, διότι άτομα του στενού του περιβάλλον έκαναν κερκίδα για εκείνον και την ομάδα και η στιγμή που του χάρισαν την μπλούζα που αφιερωνε το κυπελλο στον παππού του, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας και έφυγε από την ζωή λίγους μήνες πριν, ήταν η πιο ανατριχιαστική και συγκινητική στιγμή τα τελευταία χρόνια που παίζει βόλεϊ.

Οι στόχοι του για την επόμενη χρονιά είναι να γίνεται καλύτερος και μαζί με την ομάδα του να πετύχουν ξανά το νταμπλ και να παίξουν Champions League.

 

Απάντηση