ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Γ. Καλλιτσάρης δημοσιογράφος “Ανώτερος ο ΠΑΟΚ και δίκαια Κυπελλούχος”(vid)

Volley Life: Γ. Καλλιτσάρης δημοσιογράφος “Ανώτερος ο ΠΑΟΚ και δίκαια Κυπελλούχος”

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 5/4 ήταν ο δημοσιογράφος του sdna.gr Γιάννης Καλλιτσάρης.

Όσον αφορά το F-4 Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών έδωσε βάση στην απουσία του Τζούριτς από την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. Στον τελικό που η νησιώτικη ομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, θεωρεί πως έφταιξε και η κούραση του ημιτελικού καθώς η ομάδα της Σύρου αντιμετώπισε τον Πήγασο Πολίχνης και το αποτέλεσμα κρίθηκεστο τάι μπρέικ. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, έδωσε έναν μεγάλο αγώνα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη κόντρα στον Φοίνικα και δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο, γιατί ήταν ανώτερος, κάτι που το παραδέχτηκαν όλοι, ενώ ο Φοίνικας “άδειασε”, όταν το παιχνίδι του άρχισε να στραβώνει. Από την ομάδα του Πήγασου Πολίχνης ξεχώρισε ο Νίκος Μήλης που ήταν κορυφαίος και η ομάδα στο σύνολό της ξεχώρισε για την φρεσκάδα της.

Όσο για την αντικατάσταση του προπονητή του γυναικείου τμήματος του Παναθηναϊκού Απόστολο Οικονόμου με τον Σέρβο προπονητή Μπράνκο Γκάιτς, είπε πως ήταν μια κίνηση που ξάφνιασε όλους και η συνεργασία κατά μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε θέμα που προέκυψε με τη διοίκηση. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα play- off και μένει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Απάντηση