ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ο δημοσιογράφος Γ. Ράνιος κάνει τον τελικό απολογισμό του F-4 Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών(vid)

Volley Life: Ο δημοσιογράφος Γ. Ράνιος κάνει τον τελικό απολογισμό του F-4 Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 5/4 ήταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ράνιος, ο οποίος περιέγραψε τους αγώνες του F-4 Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών και έκανε τον τελικό απολογισμό μετά και τον τελικό που έφερε νικητή την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Όπως είπε, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό που έγιναν 15 βραβεύσεις καθώς με αυτόν τον τρόπο θυμήθηκαν οι παλιοί και έμαθαν οι καινούργιοι για σπουδαίες και διαχρονικές προσωπικότητες του βόλεϊ.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον παίκτη του Πήγασου Πολίχνης Νίκο Μήλη, ο οποίος θα μπορούσε να βρίσκεται σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και να έχει ενεργότερο ρόλο στην Εθνική μας ομάδα, αφού είναι από τα παιδιά που δείχνουν, ότι το μέλλον τους ανήκει.

Σχολιάζοντας τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ του Πήγασου Πολίχνης και του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, είπε πως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος της Volleyleague παρά την απουσία του Τζούριτς, κέρδισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Preleague.

Για τον δεύτερο ημιτελικό σχολίασε το γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πρόσωπο που δεν μπορούσε να το ψυχανεμιστεί κάποιος, με αποτέλεσμα να δώσει στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να αντιδράσει και τελικά να κερδίσει.

Την Παρασκευή θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο της ΕΡΤ, περιγράφοντας το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ και του Ολυμπιακού που κατά τη γνώμη του είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι και θα κρίνει την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Η ευχή του για την νέα σεζόν είναι να δούμε ένα διευρυμένο πρωτάθλημα με ομάδες που θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία και θα είναι υγιείς.

Απάντηση