ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life απόψε στις 20:30 με σχολιασμούς για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ και τα πρωταθλήματα (vid)

Volley Life απόψε στις 20:30 με σχολιασμούς για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ και τα πρωταθλήματα

Δείτε απόψε στις 20:30 την ζωντανή εκπομπή Volley Life με καλεσμένο τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Γιάννη Ράνιο, ο οποίος περιέγραψε τους αγώνες του F-4 Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών και κάνει τον δικό του σχολιασμό για την εξέλιξη των ημιτελικών αλλά και του τελικού.

Καλεσμένοι, ακόμη, ο προπονητής βόλεϊ Άκης Φλαούνας και ο δημοσιογράφος του sdna.gr Γιάννης Καλλιτσάρης, οι οποίοι σχολιάζουν τους αγώνες Κυπέλλου και την εξέλιξη των πρωταθλημάτων.

Στην παρέα μας, επίσης, η δημοσιογράφος του Best TV της Καλαμάτας Σίσσυ Τριάντου που σχολιάζει το παιχνίδι Καλαμάτα – Άθλος Ορεστιάδας.

Δείτε ρεπορτάζ από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών. Στον Γιάννη Καλλιτσάρη μίλησαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης, ο MVP της διοργάνωσης Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Μένιος Κοκκινάκης. Από την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ έκαναν δηλώσεις ο προπονητής Milenkovski Josko, ο Michalovic Peter, ο Τζιουμάκας Γιώργος και ο πρόεδρος Χρήστος Καφτηράνης, ενώ ο πρόεδρος της KYANA και χορηγός της ΕΟΠΕ και των MVP Γιάννης Βασιλειάδης παίρνει συνέντευξη από τον Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Απάντηση