ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Α. Παπαδόπουλος προπονητής Κέρκη Σάμου “Μετά τις νίκες μας ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους και παραμένουμε σε τροχιά ανόδου”(vid)

Volley Life: Α. Παπαδόπουλος προπονητής Κέρκη Σάμου “Μετά τις νίκες μας ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους και παραμένουμε σε τροχιά ανόδου”(vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 1 Μαρτίου ήταν ο προπονητής του Κέρκη Σάμου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Το παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου με τον Φίλιππο Βεροίας ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους. Η ιστορική νίκη στον θεσμό,  όμως, έφερε μεγάλη χαρά στην ομάδα καθώς με αυτόν τον τρόπο η ομάδα ανταπέδωσε την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε, πως η ομάδα δούλεψε αρκετά και κατάφερε να νικήσει την ομάδα της ΑΕΚ που παίζει πολύ καλά μέσα στην έδρα της. Ηταν μία νίκη σημαντική διότι κράτησε την ομάδα στη διεκδίκηση θέσης ανόδου.

Το παιχνίδι με τον Άθλο Ορεστιάδας πρόκειται να είναι πάρα πολύ καλό και η ομάδα του Κέρκη θα τα δώσει όλα.

Η αναμέτρηση με την ομάδα της Καλαμάτας θα κρίνει εν πολλοίς τη θέση και η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα πάρει την νίκη και το πλεονέκτημα.

Για τον θεσμό του κυπέλλου και τον αγώνα που ο Κέρκης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ είπε πως δεν γίνεται σύγκριση μεταξύ των ομάδων και πρόκειται για έναν αγώνα που θα φέρει χαρά στην ομάδα αλλά και στον κόσμο που θα τον παρακολουθήσει.

 

Απάντηση