ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Α. Οικονόμου προπονητής γυναικείας ομάδας ΠΑΟ “Η κούραση δεν είναι δικαιολογία για ήττα”(vid)

Volley Life: Α. Οικονόμου προπονητής γυναικείας ομάδας ΠΑΟ “Η κούραση δεν είναι δικαιολογία για ήττα”(vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 1 Μαρτίου ήταν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού Απόστολος Οικονόμου.

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό έχει υψηλούς στόχους και με ταπεινότητα και ηρεμία κοιτάζει να κερδίζει τα παιχνίδια.

Για το F4 του θεσμού του Κυπέλλου είπε,  πως μπορεί να φαίνεται ο Παναθηναϊκός το φαβορί όμως έχει να αντιμετωπίσει καλές ομάδες.
Για το “ντέρμπι των αιωνίων” που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον  Ολυμπιακό είπε, πως υπάρχει η ποιότητα στον πάγκο και παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης στην περίπτωση της ήττας καθως ο Παναθηναϊκός ζητά νίκες.

Για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και συγκεκριμένα για την αθλήτρια από την Ουκρανία Μαργαρίτα Στεπανένκο είπε, πως το γεγονός πως αγωνίστηκε δείχνει την ποιότητα της ως άνθρωπο και το πανό που κράτησε το φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού που έγραφε: «Stop War, Margarita stay strong» (Σταματήστε τον πόλεμο. Μαργαρίτα μείνε δυνατή) έδειξε πως ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια.

Απάντηση