ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Γ. Καραμπέτσος πρόεδρος ΕΟΠΕ: Ικανοποιημένος από την εξέλιξη των πρωταθλημάτων. Σε αναζήτηση γηπέδου για το κύπελλο ανδρών (vid)

Volley Life: Γ. Καραμπέτσος πρόεδρος ΕΟΠΕ: Ικανοποιημένος από την εξέλιξη των πρωταθλημάτων. Σε αναζήτηση γηπέδου για το κύπελλο ανδρών (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 1η Μαρτίου ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ (Eλληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης) Γιώργος Καραμπέτσος.

Όπως είπε, τα φετινά πρωταθλήματα της Volleyleague είναι εκπληκτικά.
Επίσης, τόνισε πως ένας από τους στόχους του είναι το γυναικείο πρωτάθλημα να γίνει επαγγελματικό και εξαρτάται από τους συλλόγους εάν θα γίνουν ΤΑΑ και τότε το θέμα θα διευθετηθεί από την Πολιτεία. Επίσης, δήλωσε πως του χρόνου οι ομάδες στην κατηγορία θα γίνουν 13 και την επόμενη χρονιά 12.

Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι θεσμός που επιφυλάσσει και εκπλήξεις και αναμένεται να δούμε ένα ενδιαφέρον F4 στις γυναίκες 11 με 12 Μαρτίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Από την επόμενη χρονιά αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών (με κάποιες διαφοροποίησεις από το υπάρχον σύστημα του ανδρικού) με σκοπό να γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντες αγώνες και οι ισχυρότερες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα να μην συναντώνται από το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Το γήπεδο που θα λάβει χώρα το κυπελλο ανδρών δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, διότι γίνονται ενέργειες να βρεθεί ένα κατάλληλο γήπεδο που θα πληρεί τις προϋποθέσεις ασφάλειας ώστε να αποφευχθούν περιστατικά βίας.

Η αλλαγή προπονητή στην Εθνική γυναικών με τον Μαρτσέλο Αμποντάντζα έφερε ως κοινό στόχο και των δύο πλευρών να πάει η Εθνική ένα βήμα παραπάνω από ότι ήταν τα τελευταία χρόνια.

Απάντηση