ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας υποδέχεται την Τετάρτη στις 19:00 τον ΟΦΗ για τον θεσμό του Κυπέλλου (vid)

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας υποδέχεται την Τετάρτη στις 19:00 τον ΟΦΗ για τον θεσμό του Κυπέλλου, παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί για άλλη μια φορά σε παραγωγή του Avena.gr και στο κανάλι Avena στο Youtube. 

Με τη συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων της Volley League που κατέλαβαν τις θέσεις 5-8 στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος συνεχίζεται την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου το Κύπελλο ανδρών.

Ο θεσμός επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, καθώς τις δύο προηγούμενες σεζόν η πανδημία του covid-19 δεν επέτρεψαν στη διεξαγωγή του και φέτος έχουμε μπει στο… κυρίως πιάτο του κυπέλλου με τις ομάδες της Volley League να έχουν μπει στην αγωνιστική δράση.

Στην κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου τα ζευγάρια που προέκυψαν έβγαλαν αντιπάλους από διαφορετικές κατηγορίες, δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό χρώμα στους αυριανούς αγώνες.

Στην Πέλλα, ο Αριστοτέλης λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με την Καλαμάτα που τον έφερε ισόβαθμο στη 2η θέση με την ομάδα της Μεσσηνίας, αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ , ενώ στην Σάμο ο τοπικός Κέρκης (δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς αναβλήθηκε για υγειονομικούς λόγους η αναμέτρηση του με την Ορεστιάδα) υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας.

 

Απάντηση