ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Παντελής Ταρνατόρος πρόεδρος ΕΣΑΠ “Η ΕΣΑΠ είναι οικογένεια και θέλει υγιείς ομαδες” (vd)

Volley Life: Παντελής Ταρνατόρος πρόεδρος ΕΣΑΠ “Η ΕΣΑΠ είναι οικογένεια και θέλει υγιείς ομαδες” (vd)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Το πρώτο στοίχημα της ΕΣΑΠ ήταν να διεξαχθεί αρχικά το Πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι θεσμοί ξεπερνώντας προβλήματα όπως είναι ο κορωνοϊός, στοίχημα που μεχρι στιγμής έχει κερδιθεί, αφού οι ομάδες προσέχουν και λειτουργούν επαγγελματικά.

Το δεύτερο στοίχημα που κερδίθηκε έχει να κάνει με το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, το οποίο θεωρείται επιτυχημένο, δίκαιο και αξιόπιστο καθώς οι ομάδες γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές διεκδικώντας τον τίτλο, με νικήτρια την ομάδα που θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Του χρόνου οι ομάδες στη Volleyleague θα γίνουν 10. Στόχος είναι να ανέβουν ομάδες που θα κοσμήσουν το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα είναι ομάδες “ασανσερ” αλλά θα έχουν οργάνωση, αξιόλογο ρόστερ και θα στηρίζονται οικονομικά στους δικούς τους χορηγούς και όχι στα χρήματα από την Πολιτεία. Η λογική ότι εάν οι ομάδες ανεβούν “θα βρέχει χρήματα” είναι απόλυτα λανθασμένη.

Η ΕΣΑΠ είναι σε θέση να βοηθήσει όλες τις ομάδες και αυτές που θα ανέβουν από την Preleague με την προϋπόθεση στις ομάδες να υπάρχει υγεία για να μπορέσουν να έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Όσον αφορά τον Φίλιππο Βέροιας είπε, ότι ενώ πέρυσι ήταν ένα υπόδειγμα φέτος για κάποιους λόγους τα πράγματα δεν πήγαν καλά και η ομάδα κατά την εκτίμησή του θα φτάσει μέχρι τα μπαράζ.

 

Απάντηση