ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κώστας Ασημακόπουλος “Το φετινό πρωτάθλημα της volleyleague δεν έχει ξεδιπλωθεί ακόμη” (vd)

Κώστας Ασημακόπουλος “Το φετινό πρωτάθλημα της volleyleague δεν έχει ξεδιπλωθεί ακόμη” (vd)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ήταν ο Κώστας Ασημακόπουλος, εκπρόσωπος τύπου της volleyleague και μάχιμος δημοσιογράφος στο Οpen TV, ethnos.gr και volleynews.

Κατά τη γνώμη του το φετινό πρωτάθλημα της volleyleague δεν έχει ξεδιπλωθεί ακόμη και οι ομάδες εξαιτίας του κορωνοϊού αλλά και της κακοκαιρίας δεν έχουν φορμαριστεί ακόμη.

Παρόλα αυτά γίνεται ένα καλό πρωτάθλημα αλλά ο ίδιος περιμένει κάτι καλύτερο στην προσέγγιση του κόσμου, διότι δεν είναι εύκολο να συντηρηθούν οι ομάδες και χρειάζεται να αντληθούν πόροι.

Το μοντέλο του πρωταθλήματος το βρίσκει επιτυχημένο και ένα από τα πλάνα της volleyleague είναι να αναπτυχθεί η στατιστική.
Οσον αφορά το πρωτάθλημα της Pre League το βρίσκει ανταγωνιστικό. Είναι μία επιτυχία της Ομοσπονδίας καθώς δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κατηγοριών της Pre league και της Volley League.

Σχετικά με την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική και ο ίδιος από την πρώτη γραμμή μετέφερε ρεπορτάζ τόνισε, ότι η αδυναμία διαχείρισης του προβλήματος ήταν ένα παζλ καθώς ως πολίτες ζούμε σε πόλεις και έχουμε υποδομές που δεν μπορούμε να υποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις.

Τέλος, θέλησε να ενώσει τη φωνή του για τον αδικοχαμένο  Άλκη ευχόμενος να είναι το τελευταίο θύμα περνώντας το μήνυμα ότι στη ζωή o μόνιμα νικητής είναι μόνιμα χαμένος.

Απάντηση