ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τωρα: Παρακολουθήστε την αναμέτρηση Φίλιππος Βέροιας- Ολυμπιακός (βίντεο)

 

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός απο το γηπεδο Δημήτρης Βικέλας στη Βέροια.

Η webtv Avena είναι και σε αυτήν την αναμέτρηση παρουσα μεταδίδοντας για λογαριασμό της Volleyleague το παιχνίδι ζωντανά.

Ο ανανεωμένος Φίλιππος Βέροιας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό που θα κατέβει με νέο προπονητή τον Ιταλό Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Με το Γιάννη Ρουμελιωτάκη να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και τις προσθήκες δύο 25χρονων πασαδόρων, τον Θεσσαλονικιό πρώην άσο του Άρη, Αλέξανδρο Γραμμενούδη (1.97μ) που επέστρεψε μετά από μισό χρόνο στο Φίλιππο Βέροιας και το 25χρονο Τρικαλινό Δήμοσθένη Ντουντούδη (1.85μ), που αποκτήθηκε από τον Πιερικό, o Φίλιππος υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

προπονητής του Φιλίππου Τάκης Χριστοφορίδης είπε: «Μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια προετοιμασίας με δύο από τα φαβορί του τίτλου, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του καθοριστικού ματς που έπεται με τον ΟΦΗ. Με τον Ολυμπιακό θα μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος, προκειμένου να δοκιμάσουμε κάποια διαφορετικά σχήματα σε σχέση με αυτά που παίζαμε μέχρι τώρα και να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία μας».

Ο λίμπερο του Φιλίππου Γιώργος Μιχελάκης δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε κάποιες αποχωρήσεις μέσα στις γιορτές, έχουν έρθει κάποιες νέες προσθήκες και πιστεύω θα βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Δουλέψαμε καλά μέσα στην εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το ματς που μας ενδιαφέρει περισσότερο, αυτό με τον ΟΦΗ στη Βέροια.»

O νέος προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι για πρώτη φορά στον πάγκο, θέλει να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο και να πανηγυρίσει την όγδοη νίκη του σε εννιά ματς στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το «δεξί» στο 2022. Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ρέντη και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Βέροια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Σίγουρα, μια εβδομάδα με πολλή δουλειά. Είμαι αισιόδοξος και νομίζω είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, γιατί έχουν καλή νοοτροπία να μάθουν νέα πράγματα, το μυαλό τους είναι ανοιχτό και αυτό είναι σημαντικό».

Ο Σλοβένος κεντρικός Άλεν Παγένκ είπε: «Πρώτο ματς για την ομάδα μας στον νέο χρόνο. Πρέπει να παρουσιαστούμε προσεκτικοί στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε το παιχνίδι μας και μια καλή εμφάνιση, ώστε να ξεκινήσουμε στο νέο έτος με μία νίκη».

Απάντηση