ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά την νίκη επί του ΟΦΗ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θέλει και επί της ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Δείτε την αναμέτρηση εδώ 

Μετά την νίκη επί του ΟΦΗ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θέλει και επί της ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Δείτε την αναμέτρηση εδώ 

Η Web Tv του Avena όπως και σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις, έτσι και σήμερα θα καλύψει τηλεοπτικά την αναμέτρηση αυτή για λογαριασμό της volleyleague

Η αρχή έγινε στη Κρήτη με την παρθενική φετινή νίκη επί του ΟΦΗ και ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, θέλει να δώσει… προστιθέμενη αξία στο «χρυσό» τρίποντο του Ηρακλείου με ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα, το πρώτο μπροστά στον κόσμο του!
Το σημερινό λοιπόν ντέρμπι με τον επικίνδυνο και φορμαρισμένο Α.Ο.Π. Κηφισιάς (17:00, Live Streaming ESAP TV), που ρίχνει στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Volley League αποκτά ξεχωριστή σημασία για τα παιδιά του Σωκράτη Τζιουμάκα, καθώς με οποιαδήποτε νίκη σκαρφαλώνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας και ατενίζουν το μέλλον με άλλο… μάτι»! Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στο ενεργητικό τους και θέλουν τους βαθμούς στην προσπάθεια να μείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα.
Σε αυτή την προσπάθεια ο φίλαθλος κόσμος της Βέροιας έχει το δικό του ρόλο, καθώς η στήριξη και η συμπαράσταση, σε αυτή την νέα αρχή της ομάδας μας, είναι υπερπολύτιμη!
Κάτι που φυσικά υπογράμμισαν και στις δηλώσεις τους ενόψει της αυριανής «μάχης» του Μακροχωρίου τόσο ο τεχνικός όσο και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων της Βέροιας».
Ο τεχνικός μας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Αν είμαστε όλοι την Κυριακή υγιείς, ελπίζουμε να γίνει ένα ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο που ανήκει στις καλές ομάδες του δικού μας γκρουπ δυναμικότητας και τελευταία έχει βρει το ρυθμό της, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας στην Κρήτη και με τη βοήθεια του κόσμου μας που ελπίζουμε ότι θα μας στηρίξει στη Βέροια, ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα.»
Ο πασαδόρος και ηγέτης της ομάδας μας, Κώστας Προύσαλης δήλωσε: «Είναι ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς! Προερχόμαστε από νίκη, άρα η ψυχολογία μας είναι σε καλό επίπεδο. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς που ελπίζω να τους ξεπεράσουμε μέχρι την Κυριακή. Η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και είμαι βέβαιος πως θα έρθει καλά διαβασμένη στη Βέροια. Θεωρώ πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Περιμένουμε το κόσμο μας στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας να έρθει να μας συμπαρασταθεί σε αυτή την νέα αρχή που κάναμε από το προηγούμενο παιχνίδι και με τη βοήθεια του νέου χορηγού μας, Νίκου Τάκη, τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια, έχουμε ανέβει ψυχολογικά και βλέπουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με αισιοδοξία».
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας να δώσετε “φτερά” στα παιδιά του Φιλίππου μας, όπως μόνο εσείς ξέρετε, με τη φωνή και το χειροκρότημά σας!

Διαιτητές: Γεωργιάδης Ε., Δανιηλίδου

Απάντηση