ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε τώρα εδώ, την μεγάλη αναμέτρηση μέσα στην Κρήτη του Φιλίππου Βέροιας με τον Ο.Φ.Η

Δείτε τώρα εδώ, την μεγάλη αναμέτρηση μέσα στην Κρήτη του Φιλίππου Βέροιας με τον Ο.Φ.Η

To ντέρμπι μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, όπου η ομάδα μας αναζητά την πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Πάμε στην Κρήτη, να παίξουμε με μία ομάδα που φέτος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο, αν και ο ΟΦΗ έχει πάρει ήδη τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς θα αγωνιστούμε σε μία δύσκολη έδρα για να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε κάποια τύχη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό και όμορφο παιχνίδι με πολλά σετ.»
Ο ακραίος του Φιλίππου Βέροιας Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Είναι ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ δύο ομάδων που είναι ισάξιες και θεωρώ πως θα γίνει ένας πολύ καλός και ανταγωνιστικός αγώνας. Από κει και πέρα εμείς θα πάμε να αγωνιστούμε, να δείξουμε σοβαρότητα και να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα το γεγονός ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην πόλη μου και μπροστά στην οικογένειά μου με χαροποιεί ιδιαίτερα και θα με βοηθήσει και στο παιχνίδι μου”.
(17:00, Live Streaming, Live Streaming ESAP TV3, Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης).

Απάντηση