ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διακόπηκε η αναμέτρηση του Φιλίππου Βέροιας με τον .Μίλωνα στο 21-20 (βίντεο)

Διακόπηκε η αναμέτρηση του Φιλίππου Βέροιας με τον .Μίλωνα στο 21-20 και η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι

Ο αγώνας μεταξύ του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας και του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλωνα στη Βέροια για την Α΄ φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς διακόπηκε στο 21-20 του 1ου σετ λόγω γενικής διακοπής ρεύματος στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Ο αγώνας, προγραμματίστηκε εκ νέου για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 (Live Streaming από την ESAP ΤV και τη Volley League.gr) και θα ξεκινήσει από το 0-0 σε πόντους.

Στους 41 πάντως πόντους του α’ σετ που παίχθηκε χωρίς να ολοκληρωθεί, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, χωρίς καμία εξ αυτών να μπορεί να ξεφύγει με διαφορά πάνω από δύο πόντους, μέχρι και το 16-16. Με το καλό μπλοκ του Μίλωνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 18-16 με τον Καισλασάλο, αλλά από άουτ του Φινλανδού σε σερβίς και επίθεση, έδωσαν προβάδισμα με 21-20, στην ομάδα μας, αναγκάζοντας τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Σάκη Ψάρρα, να καλέσει σε τάιμ άουτ. Σε εκείνο το σημείο σημειώθηκε και η διακοπή ρεύματος, που έδωσε μια πιο… ρομαντική νότα στην αναμέτρηση.
Οι διαιτητές Παπαδογούλας, Δανιηλίδου τήρησαν τον κανονισμό και περίμεναν 90 λεπτά προκειμένου να φτιαχτεί η βλάβη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά το φύλλο αγώνος έκλεισε.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς σχετικά με τις περιπτώσεις αναβολής λόγω ανωτέρας βίας η αναμέτρηση θα πρέπει να οριστεί εντός 24ωρου.
Έτσι κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των ομάδων και με συνεννόηση με την ΕΣΑΠ, το νέο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει από 0-0, σαν να μην έγινε ποτέ το χθεσινό σετ, προγραμματίστηκε για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 (Live Streaming από την ESAP ΤV και τη Volley League.gr).

O Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας προσκαλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο ΔΑΚ «Δ.Βικέλας», ώστε με τη συμπαράστασή τους η ομάδα της πόλης μας να κάνει το α’ βήμα πρόκρισης.

 

Απάντηση