ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σάρωσε την 5η αγωνιστική σε σερβίς και επίθεση ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ-Έλαμψε ξανά η Άμποτ.

Σάρωσε την 5η αγωνιστική σε σερβίς και επίθεση ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ-Έλαμψε ξανά η Άμποτ.

“Σάρωσε” την 5η αγωνιστική σε σερβίς & επίθεση ο Α.Ο. Θήρας – «Έλαμψε» ξανά η Άμποτ.
Για μια ακόμη αγωνιστική ο Α.Ο. Θήρας και οι αθλήτριές του φιγουράρουν στις κορυφαίες λίστες του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών 2021 – 2022 η ομάδα μας, με 12 άσους στην εκτός έδρας νίκη 3-1 σετ επί του Α.Ο Λαμίας, είχε μακράν το πιο παραγωγικό σερβίς.
Μάλιστα από τη μια… ντουζίνα άσων που πέτυχε ο Α.Ο. Θήρας, οι 5 εξ αυτών επιτεύχθηκαν  «δια χειρός» Σιμόν Άμποτ, με τη διεθνή Αμερικανίδα ακραία μας να είναι και πάλι ασταμάτητη από τη γραμμή του σερβίς.
Η «Σαντορινιά» KYANA MVP της 4ης αγωνιστικής, με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Volley League εκτός από την πολύτιμη συνεισφορά της στις επιτυχίες του Α.Ο. Θήρας, έχει διακριθεί και σε ατομικό επίπεδο.
Το όνομα της 27χρονης άσου των χρυσών Ολυμπιονικών των ΗΠΑ «λάμπει» και στο TOP-5 των κορυφαίων αθλητριών τριών διαφορετικών κατηγοριών.
Είναι 1η στο σερβίς με 13 άσους, 3η τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος με 94 πόντους και 5η με 77 πόντους στην επίθεση.
Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι στη λίστα των κορυφαίων στους άσους περιλαμβάνονται δύο ακόμη αθλήτριες μας, η πασαδόρος μας Λαμπρινή Κωνσταντινίδου με 9 άσους στην 4η θέση και με έναν λιγότερο ( η κεντρική μας Γεωργία Αργυρίου, στην 5η θέση.
Πέρα όμως από την πρωτιά του Α.Ο. Θήρας στους άσους, την 5η αγωνιστική στη Λαμία η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου «πέταγε φλόγες» και στην επίθεση, όπου με ποσοστό 47% αποτελεσματικότητας κυριάρχησε και σε αυτή την κατηγορία.

 

Απάντηση