ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Δημήτρης Πιτούλιας πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας για τα επεισόδια από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Πιτούλιας πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας για τα επεισόδια από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Την αγωνία του, τον προβληματισμό του και την αγανάκτηση του, εξέφρασε με ανακοίνωσή του μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας του Τμήματος βόλεϊ Δημήτρης Πιτούλιας, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που πραγματοποίησαν μερίδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης το δύο ομάδων στο στάδιο Δημήτριος Βικέλας στο Μακροχώρι Βέροιας. Αποτέλεσμα αυτών ο τραυματισμός του γενικού αρχηγού της ομάδας του Φιλίππου Δημήτρης Αναστασίου και την μεταφορά του στο νοσοκομείο Βέροιας.

Άραγε αυτό το βόλεϊ επιθυμούμε, αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε; Διερωτάται ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας, ο οποίος κάνει πράξη το  “Ευ Αγωνίζεσθαι” δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη δίκαιη νίκη του

Δείτε την ανακοίνωση του.

Άραγε αυτό το βόλεϊ θέλουμε;;;; Γι αυτό το βόλεϊ έχουμε κάνει τόσες θυσίες, τρέχουμε καθημερινά εδώ και 3 χρόνια μέρα νύχτα για να φτάσουμε στο σημείο να μην νιώθουμε ασφαλείς μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο;;;
Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη του νίκη αλλά αυτά που έγιναν σήμερα μέσα και έξω από το γήπεδο πάνε το βόλεϊ 100 χρόνια πίσω….
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να έρθουν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν έναν αγώνα βόλεϊ γιατί έξω από το γήπεδο γίνεται χαμός και καλώς έκλεισε η αστυνομία τον δρόμο φοβούμενοι όλοι μην γίνει χειρότερη η κατάσταση.
Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν μέσα με ντου ορισμένοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, να δέρνουν τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Αναστασίου και να του παίρνουν πάνω στην αναμπουμπούλα και τις εισπράξεις του αγώνα.
Εύχομαι περαστικά στον Δημήτρη κι ας ελπίσουμε να μην βιώσουμε ποτέ ξανά ανάλογα περιστατικά. Για εμάς το βόλεϊ είναι γιορτή και θέλουμε στο γήπεδο οικογένειες, μικρά παιδιά και όλους τους φίλους που αγαπάνε πραγματικά το βόλεϊ!

Απάντηση